top of page
Volvo-S90-zijkant-wit-vrijstaand-remklauwgeel.jpg

WIJ ZIJN ER ALTIJD EN BEREIKBAAR
CONTACT

Heb je vragen over het auto polijsten van je auto of beter poetsen? Als het over auto's gaat zijn we van de partij, ook 's avonds en in het weekend. We geven workshops op zaterdagochtend en zondagochtend. Bel gerust naar 06-55210430 met vragen over je auto. Spreek de voicemail in bij geen gehoor. We bellen je terug. Mailen kan naar wvos@live.nl

Zo krijg je ons altijd te pakken.

z.-telefoniste.jpg

Pfoe, pfoe... Nee, zulke mooie telefonistes hebben we hier niet. Maar verstand van auto's en polijsten hebben we wel.

Hier zijn we gevestigd.

Onze klantenservice (haha...) is...

Van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 23.00 uur geopend. Ook op zaterdag en zondag zijn we geopend van 7.00 uur - 23.00 uur. Nee hoor, we hebben hier geen sympathieke, mooie telefonistes. Bel gewoon met de baas zelf  Wim Vos op 06 – 55 21 04 30

We zijn hobbyisten en dus altijd bereikbaar als het over auto's, poetsen en polijsten gaat.

We hebben hier geen FAQ waar toch nooit de antwoorden staan die je zoekt. Alle antwoorden staan op deze site en heb je een specifieke vraag over je auto of de polijstmiddelen, bel dan gerust. Je kunt ook mailen naar wvos@live.nl maar dan kan een antwoord langer duren. Het is namelijk een hobby, dus houdt daar s.v.p. rekening mee. En 's zomers is het drukker dan 's winters en in de herfst, dus bij mooi weer kun je beter bellen.

We worden soms gebeld met afgeschermde nummers. Spreek dan wel duidelijk je telefoonnummer is. De verbindingen zijn niet altijd even goed en dan is je nummer onverstaanbaar.

Ook bij bellen vanuit de auto ben je niet altijd makkelijk te verstaan dus dan kan het terugbellen uitblijven. Dan gewoon nog een keer bellen.

 

O ja, we krijgen onze mails nog weleens terug als onbestelbaar omdat een mailer zijn/haar mailbox vol is. Check dat eerst even, het ligt dan niet aan ons.

Heb je vragen over je auto, hulp nodig bij autokrassen en polijsten?

Mail ons wvos@live.nl

In het hart van Nederland, vlakbij Utrecht

In de gemeente Houten. Houten is fietsstad nummer 1 en ligt vlakbij (ten zuidoosten) van de stad Utrecht tussen de rijkswegen A12, A27 en de rivier de Lek. De gemeente Houyten telt 50.177 inwoners en heeft een oppervlakte van zo'n 59 vierkante kilometer. 

Handig om te weten; Houten heeft een rondweg waaraan de wijken liggen. Er is dus geen doorgaand verkeer tussen de wijken. Daarom is het belangrijk dat je de juiste afslag neemt, dat voorkomt omrijden. Ons adres geven we aan je door als je ons bezoekt.

Schermafbeelding 2020-06-10 om 19.13.11.

Einde pagina: Contact.

Keer hier terug naar het HOOFDMENU> of door naar de volgende PAGINA>> Clinic keramische Coating

bottom of page