top of page

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

REVIEWS

Nieuwsgierig naar de ervaringen van mensen die al geweest zijn voor een workshop of hulp bij krassen en lakdefecten? En nieuwsgierig naar het enthousiasme en de mooie resultaten van het zelf polijsten? Lees dan de reviews en beoordelingen hieronder en kijk wat anderen over ons zeggen. Op de pagina 'gratis downloads' kun je ook de lijst met reviews downloaden.

SUPERMOOI

Hoi Wim,

Wat een leerzame en ook leuke en gezellige ochtend hebben we gehad. De tijd vloog voorbij. Wij hebben genoten en het resultaat is al erg goed. We gaan verder aan de slag met al jouw tips en zijn vol vertrouwen dat het gaat lukken om er weer een supermooie BMW van te maken. Dankjewel voor de wijze waarop je vele kennis en ervaring op een enthousiaste wijze weet over te brengen. Kan niet wachten om er verder mee aan de slag te gaan. We houden contact en sturen zeker nog foto’s op van het eindresultaat.

Groetjes Ruud & Tjitske

TOPDAG

Hoi Wim was een topdag om samen met jou te polijsten. Ik heb er heel veel van geleerd en vooral naar mijn zin gehad. Ik zal veel hebben aan de informatie die je mij hebt gestuurd. 

Vriendelijk bedankt voor alle moeite. Ik zal stukje bij beetje goed materiaal en spullen kopen om een goede poetsset te creëren voor me zelf.

Mehmet

Wim,
Veel dank voor de workshop en de lijst. Onze verwachtingen waren hoog maar je hebt ze ruimschoots overtroffen. Ik heb het pakket besteld bij Carclean en ga ermee aan de slag. 
Groet Pierre

OVERTROFFEN

Hoi Wim,
Buiten dat het gezellig was, hebben ik en buurman Aad er een hoop van geleerd. Wij beiden zijn behoorlijk handige klussers maar polijsten, waxen en meer van dit soort onderhoud stond nog niet op onze lijst met 
vaardigheden. 

(Staat het eigenlijk nog steeds niet maar da’s een kwestie van tijd). Altijd prettig om eens uitgebreid en rustig met een vakman te kunnen praten over hoe je dit soort (en uiteraard andere) klussen op de juiste wijze dient aan te pakken.
Jouw kennis van zowel techniek en materialen is echt geweldig en ik wil je bedanken dat je deze kennis hebt willen delen. Vandaag even de parkeergarage op mijn werk  grondig geïnspecteerd en wat denk je? Er zitten om de zoveel meter afvoerputten in de vloer (regenwater afvoer) en er hangt boven iedere plek een TL balk J. Er is een werkende brandslag aanwezig en om de hoek een geaard stopcontact. M.a.w.: niets staat me in de weg om een perfect gewaxte auto te krijgen. Onwijs bedankt voor je word.doc, echt top !
Als mijn voiture (en die van buurmans) klaar is mail ik je een paar foto’s (before and after uiteraard) en vermoed dat je dat wel leuk vindt? Om je archief bij te houden wil ik, als je dat ok vindt, mijn meningen over wellicht andere producten (of de op de lijst gebruikte) wel delen. Ik heb je link naar jouw website op: http://www.peugeot meeting.nl/forum/viewtopic.php?f=43&t=624 gezet.
Hoop dat je dat niet erg vindt, wellicht komen er meer peugeot rijders naar je poets garage ;-)
Tot mails, en nogmaals bedankt,
Vrgr Marcel

GEWELDIG
Skills

TECHNIEK EN MATERIALEN

VAKMAN

Kennis delen

Peugeot rijders

Echt geweldig

VERADEMING

Beste Wim,
Zeker een leuke en gezellige cursus...echt een verademing tussen alle info die op het internet te vinden is... Super handig de weblinkjes om zo direct het juiste product te bestellen, ik ga ermee aan de slag en hopen dat de DAP ook snel leverbaar is! nogmaals bedankt en als ik een vraag heb of resultaten van de auto dan hoor je van mij ;-)
mvg, Ralph

ENORM GOED

Hallo Wim,
Ik heb een enorm goed gevoel overgehouden aan de deskundige en vriendelijk manier waarop je mij de kneepjes van het poets en polijstvak hebt proberen bij te brengen. Waarvoor dank. Ook bedankt voor de uitgebreide samenvatting. Omdat ik te weinig verjaardagen in het verschiet heb om alles voor mijn verjaardag te vragen ga ik e.a maar zelf bestellen. Ik heb er zin in!
Vriendelijk groeten Boudewijn 

GE-WEL-DIG

"Wim, ik ben waanzinnig blij met onze workshop... want m'n 11 jaar oude trots-op- wielen straalt weer als nieuw...
Ge-wél-dig! Thnx voor 'n leerzame & gezellige tijd... én voor 't behaalde resultaat... Ik geniet nog even door... :-)"
René

ONDERSTE
BOVEN

Hallo Wim,
Nogmaals bedankt voor de leuke, leerzame en gezellige workshop. Er is me een heleboel duidelijk geworden. Filmpjes op You-tube blijven toch maar filmpjes, zien en doen in de praktijk is toch net weer ff iets anders. Ben onder de indruk van de Tornador, staat al op mijn verlanglijstje, nu alleen nog iemand die mijn verlanglijstje wil zien.........voorlopige hoop gevestigd op de goedheiligman. Het kan haast niet mooier, op ons vakantieadresje staat een 20 jaar oude (rode) brandweerbus, ik mag deze als proefkonijn gebruiken..........ga in elk geval de motorkap doen, zal je de foto's voor/na sturen. Zal je sowieso op de hoogte houden van mijn bevindingen.
Veel plezier met je nieuwe Volvo, poets m niet ondersteboven......!!!!!!!!
Met vr gr Peter

SUPER DANK

Dag Wim,
Super dank voor de workshop en de duidelijke handleiding en je feedback. Ik ga de stappen opvolgen (+ de materialen kopen) zodat ik mijn auto de komende jaren in optimale conditie kan houden. Dit scheelt zoveel tijd en moeite, ik hoef nu niet meer kritisch op het Carclean forum te kijken wat daar allemaal geroepen en “gereviewed” wordt, maar gewoon lekker aan de slag met bewezen middelen en technieken! Het front van de auto is nu al mooi op weg, gepolijst en al.. de rest komt nog. Ik ben nu al blij met het resultaat. Overigens zijn de vlekken uit de kunstof panelen van het achterportier NIET teruggekomen J! Goed he? (Ik had ooit voorzichtig wat met APC oplossing gedaan, maar niet weg gekregen..) Die Meguiars spray is idd erg goed ik kan haast niet wachten totdat de bestelling van CC binnenkomt, ook wat betreft de andere zaken uit je lijst hoor, ga ze alle toepassen.Ik heb wel idd enkele vragen. Overigens ben ik direct naar de Action gereden en daar wat gehaald. (o.a. extra opbergbox, plantenspuiten, extra sponzen en glasdoeken, deze waren blauw en er zit een soort ruitmotiefje in. Ik heb ook een klein berichtje gepost op het Volvov70forum over de leerzame ochtend, wellicht levert het nog aanmeldingen op van mensen die ook zinvol en juist met detailing bezig willen zijn ipv de meute achter na te lopen.
Blijf vooral doorgaan met de workshops zolang je daar nog plezier aan beleefd!
Met vriendelijke groet,
Dirk-Jan

Skills

LEKKER AAN DE SLAG

BEWEZEN

Mooi op weg

Erg goed

Juiste manier detailen

GOEIE VENT

Hi Wim,
Het was inderdaad weer een fantastische avond. En wat ben ik toch altijd onder de indruk van jouw kennis. Weer een hoop geleerd en een hoop gelachen. Kortom een avond om een lijstje omheen te doen en nooit meer te vergeten.
Dank voor de poetslijst.
Wim, je bent een goeie vent!
Nogmaals dank.
Groet
Paul

DIKKE 10

Beste heer Vos,
Mijn moeder en ik willen u HARTELIJK DANKEN voor uw klantvriendelijkheid, sevrice en betrokkenheid. De auto is echt heel mooi geworden en blinkt weer.

Uw tips zijn echt waardevol en u verdient een dikke 10! Bedankt Geeta en Annie

Download:

Alle reviews

en reacties

Alles bij elkaar

WAS GEZELLIG

Beste Wim,
Was gezellig, ik zou het nooit gedurfd hebben zonder uitleg!!
Binnenkort even aan de slag met de BMW! Nu is het met de lijst gelukt, bedankt hier hebben we veel aan, de komende tijd genoeg te doen! Als ik de wagen een keer helemaal heb gedaan stuur ik je wel een paar foto's! Mvg Perry

Lees alle reacties van autoliefhebbers die de afgelopen 10 jaar bij ons geweest zijn met hun auto's. Altijd leuk om te lezen wat anderen over ons schrijven. Dit is een alleen lezen tekstbestand dat direct. Klik op het PDF logo. 

VERBLUFFEND

Goedenavond Wim,
Bedankt voor de verkorte workshop en de ingestuurde informatie we hebben veel geleerd en het resultaat was/is verbluffend ben hier zeer blij mee. Na de aankoop van de juiste spullen gaan we direct aan de slag om de rest van de Kever net zo glimmend te maken als de motorkap nu is. Nogmaals zeer bedankt voor deze informatie.
Groet Peter & Esther

VOSJE-NIEUW-2015.png
GOEDE RAAD

Hallo Wim,
Bedankt voor alle goede raad. Ik vond het leuk hoe je je passie weet over te brengen en het resultaat zichtbaar is op mijn auto! Ondanks de regen vandaag en het opspattend vuil op de terugreis was de auto bij thuiskomst niet erg vies geworden (het merendeel was had geen grip op het gladde oppervlak). Ik heb hem voor de deur nog even schoongemaakt. Het polijsten heeft een geweldig resultaat achtergelaten en ik ben erg blij dat ik nu weet hoe ik de auto’s kan onderhouden. Nogmaals dank en bij vragen weet ik je te vinden. PS Kan je me nog even de naam doorgeven van het flesje met het kokos luchtje voor het interieur. Ik herken hem niet in de bijlage.
MvG, John

 

VAN DE CELICA

Hoi Wim!
Wat een super handig document. Ben ik helemaal blij mee! Gelukkig pikte ik het snel op. Inmiddels heb ik onder de motorkap alles schoon en de onderkant van de motorkap zelf. Wat een resultaat! Echt prachtig! (Als het goed is staat hierboven/ onder deze regel de foto)
Ook heb ik eindelijk tijd gehad in mijn drukke werk leven haha. Ik ben vandaag begonnen met polijsten!! En weer 'wauw' wat een resultaat. Vorige 2 eigenaren zijn niet zo zuinig geweest aan de linkerkant van de auto.
Linkerkant auto:
- doffer
- meer diepe krassen
- ontzettend veel kleine krasjes op die heupen. Heel veel meer dan rechts.
Ik dacht: ik begin eerst met die afschuwelijk lelijke linkerkant!
Ik ben met de deur begonnen vandaag. Dat zag er zo uit. (Ik hoop dat het goed te zien is op de foto)
En na lang lang lang polijsten is de deur af met een super mooi spiegelend effect. Ik werd weer helemaal enthousiast!!
De camera kon bij deze foto niet eens meer focussen op de deur zelf. Zo erg spiegelde het! Echt prachtig resultaat.
Nu was ik na deze betovering van de deur toch wel nieuwsgierig of miljoenen kleine krasjes op de heupen van de auto.
Hier de krasjes :
En hier is het compleet weg!! Ik kon ze niet meer terug vinden. In welke positie dan ook. Echt super fijn dat die workshop mogelijk was, en met top resultaat! Echt geweldig dit. Fijne avond!
Groetjes Denise (van de Celica)

Skills

WAT EEN RESULTAAT

ECHT PRACHTIG

Begonnen met polijsten

Enthousiast

Super mooi spiegelend

Beste Wim,
Je bent een held😄😄😄😄👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼🙏🙏🙏. Heb een super leuke en informatieve avond gehad. Heb super veel geleerd van u. Nogmaals bedankt. Succes met uw volgende leerling👍🏻
Mvgr, Volkan

HELD
JARENLANG
PLEZIER

Hi Wim,
Inderdaad een heel fijne voormiddag! Met jouw raad en kundig advies zal ik nog jarenlang plezier beleven aan het wassen en onderhouden van mijn auto. Decennia ervaring met poetsmiddelen en producten samengebald in enkele aangename uren: faut le faire! Chapeau zeggen ze in Frankrijk ;-) Ik sta al te popelen om de dingen die ik ontbreek te bestellen en aan de slag te gaan... Vermoedelijk zal ik tijdens het gebruik van enkele dingen nog wel wat vragen hebben, maar dan mail ik je wel.
Hartelijk dank nog eens en beste groet,
Ben

KOP KOFFIE

Wim,
Hartstikke bedankt voor uw tips. Ik heb de auto behandeld met Scholl S20 100ml met een blauwe pad, aan paarse pad is het niet eens aan toe gekomen heb heel de auto gedaan in twee uur inclusief afplakken sommige delen schuren en het polijsten. Pad zelf is helemaal niet warm geworden ook niet ontploft is nog eigenlijk helemaal nieuw. Heb hem daarna in de wax gezet. Helemaal top. Morgen heel de auto opnieuw polijsten tot dat de 100ml op is. Denk nog anderhalve keer dat ik de auto kan polijsten. Nogmaals hartstikke bedankt voor uw tips helemaal top! De pads als polijst echt helemaal perfect!!!
U bent welkom bij mij op de zaak voor een kop koffie.
Met vriendelijke groet Huss

CHAPEAU

Beste Wim Vos
We zijn in augustus bij je geweest voor de cursus. We hebben veel dingen geleerd. Hoe je het moest doen en ook hoe we de motorruimte en de binnenruimte moesten opknappen. Hoe je het gedaan hebt is perfect. Chapeau Wim, dat doen niet veel mensen je na.
Ik zou geen betere cursus kunnen vinden waar ik polijsten moet leren, dit is echt een topper. Ik heb mijn Golf Plus gedaan en we zijn er ongeveer 16 uur aan bezig geweest om hem helemaal krasvrij te krijgen, nu is het zaak om hem bij te houden. Bedankt Wim en ga zo voort. Je hebt veel kennis en wijsheid en je weet wat je moet doen. De ontvangst was ook geweldig. 
Met vriendelijke groeten Casper

Skills

VEEL GELEERD

HET IS PERFECT

Doen ze je niet na

Dit is echt een topper

Veel kennis en wijsheid

DE EERSTE COATING

Hoi Wim,

Nogmaals dank voor de heel leerzame ochtend en ik heb enorm genoten, polijsten en alles wat auto’s mooier maakt, blijft ontzettend leuk om te doen!
 Geruststellend ook dat ik de 1e coating onder gedegen begeleiding kon doen en iedere tip om je lijf en leden te sparen tijdens het polijsten is meer dan welkom. 
Je bijlage ga ik goed bewaren en hopelijk durf ik de stap naar part time auto detailer vlug te zetten.

Veel dank en hartelijke groet,

Özdal

FABRIEKSNIEUW

GOEDEMIDDAG Wim,

Hartelijk dank voor de leerzame ochtend, je duidelijke uitleg met passie en liefde voor het weer auto fabrieksnieuw (😁) maken zal me na de vakantie plezier brengen.

Ik ga druk bestellen en mocht je in de buurt zijn, staat een drankje klaar (nee natuurlijk geen koffie). Mijn vrouw was enthousiast toen ik binnenkwam want ze zag bij het aanrijden een nieuwe motorkap.

With kind regards/met vriendelijke groeten

John

UNIEK

Beste Wim,

Dank voor je mail met uitgebreide uitleg en de leuke en leerzame cursus gisteren. Je hebt door al je geexperimenteer op oude auto’s unieke kennis opgebouwd, mooi dat je dat op deze manier deelt. Kan niet wachten om aan de Benz te beginnen, heel benieuwd hoe hij er uitziet als ik klaar ben.

Groet, Jeroen

Einde pagina: Reviews en beoordelingen

Keer hier terug naar het HOOFDMENU> of door naar de volgende PAGINA>> Inhoudsopgave Hoofdmenu.

bottom of page