top of page
BMW-3-serie-met-open-deuren-zijkant-beige-metallic-openingsfoto-2.jpg

WAT
WE DOEN

Genieten van onze mooie auto's. Dat doen we. Genieten van onze vrije tijd met al die mooie auto's.  Nieuwe middelen testen, vinden we leuk. Professioneel polijsten en detailen van de eigen auto leren aan iedereen zonder ervaring. Dat doen we! Misschien heb je hulp nodig bij doffe koplampen, lichte krassen, een lichte parkeerschade of zonnebrandvlekken op je auto. Dat doen we ook.

Publicaties

downloads

en polijsthulp.

Enthousiast geworden? Selecteer hier wat je nodig hebt. Gratis publicaties, kennisdossiers, downloads en alles wat je maar kunt gebruiken. Voor iedereen te begrijpen zonder enige voorkennis. Praktisch en paktijkgericht, je kunt je inlezen en direct zelf aan de slag. Wim Vos is je coach, negen  jaar ervaring met autodetailingKom je er toch niet uit en wil je een advies over je auto? Of heb je hulp nodig bij een lichte parkeerschade of zonnebrandvlekken op je (oudere) auto? Dan helpen wij je ook. Doffe koplampen zijn vaak te polijsten en dat kan het verschil maken voor de APK of je eigen veiligheid. Laten we kijken of we het voor je kunnen wegpolijsten.

Gratis publicaties en downloads

Hulp bij krassen op je auto

Zonnebrand

vlekken op je auto

Download hier de teksten van een webpagina. Of download de reacties van mensen die al eerder geweest zijn. Later volgen er over het zelf auto polijsten en professioneel poetsen nog kennisdossiers.

Heb je een al wat oudere auto met lichte parkeerschade en is spuiten of spotrepair te duur? Laten we kijken of we met polijsten de krassen nog minder zichtbaar kunnen krijgen voor slechts 49 euro.

Afdrukken van vingers of lelijke lelijke lichte vlekken op de lak van je auto? Dat zijn vaak de ingebrande zonnebrandvlekken. Moeilijk weg te poetsen maar goed weg te polijsten voor 49 euro.

Workshops auto polijsten

Utrecht

Wil je van de (was)krassen op je auto af en zelf polijsten? Maar weet je niet hoe je moet waar te beginnen. Dan is een workshop auto polijsten wat voor jou. Ieder weekend in Utrecht.

Facebook en Twitter en Instagram

Af en toe posten we wat berichten, foto's en resultaten van testwerk op social media. Neem een kijkje want misschien kom je nog wat leuke ideeën of resultaten tegen.

Doffe koplampen polijsten

Als de koplampen dof worden is de verweerde laag vaak nog weg te polijsten.  Proberen we graag voor je. Vaak is dat het verschil tussen APK afkeuring naar APK goedkeuring.

Behaal

zelf een topresultaat.

LEER JE AUTO BETER KENNEN

HOUDT JE KOSTBARE BEZIT IN TOPCONDITIE

bottom of page