top of page
  • Foto van schrijverWim Vos

NIEUW! Parkeersensor cover voorkomt witte rubber randjes

Tijdens het polijsten van bumpers raak je al snel de ronde rubber randjes van de parkeersensoren met je polijstmachine, polijstpad en polijstmiddel. Daardoor slaan ze wit uit. Afplakken van deze ronde rubbertjes was bijna onmogelijk. Naderhand met een wattenstaafje reinigen was de enige optie. Tot nu! Colad komt met ronde afplakstickers voor je parkeersensoren. Gemaakt voor het autoschadebedrijf. Je hoeft geen doos met 60 stickers meer te bestellen want je kunt ze nu ook per 10 stuks krijgen.


Parkeersensor stickers zijn oorspronkelijk bedoeld voor het autoschadebedrijf. Ze hebben een zeer goede hechting. Je kunt er overheen met de schuurmachine. Dan zijn ze zeker goed bestand tegen onze dual action polijstmachines en harde of zachte polijstpads is ons al gebleken.


De oplossing voor het strak afplakken van parkeersensoren


“Plak eenvoudig een sticker over de parkeersensor om daarna de bumper te polijsten. Na het polijsten van de autolak eenvoudig de sticker verwijderen door aan de opstaande lip van de sticker te trekken”

Sensor covers, die naam zegt alles


Parkeersensoren moeten niet met polijstmachine, pads en polijstmiddel geraakt worden. Te veel polijstpasta op de rubber randjes kan de werking van de sensor hinderen. De dunne rubber randjes aan de buitenranden van de parkeersensor slaan dan wit uit en je beschadigt de rubber randjes. Plak eenvoudig een sticker over de parkeersensor om daarna je bumper te polijsten. Na het polijsten van de bumper en het in de wax zetten eenvoudig de sticker verwijderen. Dit doe je door aan de opstaande lip van de sticker te trekken.

Deze sticker kan ook gebruikt worden tijdens het schuren en spuiten van de bumper. Dat voorkomt schuurstof, schuurkrassen en lak op de sensor. Bij spuitwerk en spotrepair zijn de stickers een uitkomst, maar zeker ook voor ons autopoetsers. De universele maat van parkeersensoren is 1,3 cm. Ze passen daarom op de parkeersensoren van vrijwel alle automodellen.Deze sticker kun je bijvoorbeeld ook gebruiken tijdens het schuren en wetsanden van de bumper. Het voorkomt dat je schuurkrassen krijgt op de sensor. De auto kan worden gerepareerd of gepolijst zonder de sensoren te verwijderen.


◦ Snelste en veilige bescherming voor parkeersensoren

◦ Voorkomt vervuiling van parkeersensoren

◦ Sensoren hoeven niet gedemonteerd te worden 

◦ Biedt bescherming tegen schade door schuren, lak en polijsten

◦ Schoon en eenvoudig te verwijderen dankzij "stick & lift"

◦ Geen lijmresten

◦ Verwijderen terwijl de polijstpasta nog niet helemaal droog is, om opgedroogd polijstmiddel of wax te voorkomen


Parkeersensoren schoon houden


Er moet geen kunststofconditioner, polijstmiddel of wax op de sensoren komen om het goed functioneren van de parkeersensor te waarborgen. Om de parkeersensoren te beschermen tegen vettigheid of polijstmiddel, plak je ze af met de parkeersensor stickers. In enkele seconden eenvoudig de sticker over de parkeersensor plakken en het polijstwerk of inwerken van een conditioner kan direct beginnen. Zo blijven de sensoren altijd schoon en ben je na het polijsten snel klaar! Het achteraf schoonmaken van de rubber randjes is niet meer nodig. De afplakstickers zijn ook zeer geschikt voor het afplakken van rondingen, hoeken en logo's die je tijdens het polijsten niet te zwaar wilt belasten. Of gebruik ze voor andere rondingen of kleine plekken die tijdelijk afgedekt moeten worden.
We kochten onze parkeersensor stickers bij Carclean.com Verpakt per 10 stuks voor 1,99 https://www.carclean.com/nl/merken/colad


1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Yorumlar


bottom of page